OVER ONS

Leer het team kennen

Neem contact op

Het team achter Safari-Bespaaradvies

Safari Bespaaradvies bestaat uit de 2 ondernemers Ehsan en Alaan Safari. Ehsan heeft nadat hij een aantal jaar als medewerker in de horeca heeft gewerkt naast zijn studie, gewerkt als donateur werver op straat voor een goed doel, daarna heeft hij sinds 2006 meerdere in- als outbound functies vervuld bij een aantal grote bedrijven. Wat bij de outbound organisaties opviel is dat de functies eigenlijk allemaal hetzelfde inhielden: Je krijgt een “marktconform salaris” maar er wordt het maximale van je verwacht. Daarnaast zijn de cijfertjes belangrijker dan de medewerker en de consument aan de andere kant van de lijn. Tevens werken deze partijen allemaal in opdracht van 1 adverteerder wat betekent dat de klant geen mogelijkheid tot vergelijken heeft.

Alaan heeft na ruim 9 jaar bij een supermarkt te hebben gewerkt de supermarkt verlaten om te gaan werken als inbound medewerker voor een aantal bedrijven waarbij het marktconforme salaris niet voldeed aan het werk wat moest geleverd worden. Dit heeft de beide mannen ertoe aangezet om het anders te gaan doen.

Safari Bespaaradvies is een organisatie waarbij zowel wij, onze adverteerders als onze sales professionals altijd met een glimlach meewerken aan het verbeteren van onze branche in het belang van de consument.

ACTIE

Dit is het moment om (ons) de telefoon te (laten) pakken.

Neem contact op

Meer informatie? Neem dan contact op!